L’EMT busca 24 nous conductors i obre una borsa de treball

L'Empresa Municipal de Transports obre una convocatòria per a contractar indefinidament 24 conductors i obrirà una nova borsa de treball

0
2306
Imatge de la flota de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona.

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona ha anunciat que obrirà un procés de selecció per a contractar de manera indefinida 24 conductors.  A més crearà una borsa de treball, que pretén, segons el document oficial, “establir una prelació d’aspirants objectiva, i dotar-la d’una gestió àgil i eficaç per aconseguir una ràpida assignació de recursos humans”. Aquesta nova borsa substituirà l’antiga, que es troba esgotada i propera a la seva caducitat, i servirà per cobrir les futures baixes dels llocs de treball.

Per a presentar-se al procés cal tenir la nacionalitat espanyola, europea o un permís de residència o de treball, acreditar el nivell B2 de català i posseir el títol de l’ESO, de formació professional de primer grau o superior. A més, caldrà tenir el carnet de conduir “D” i dels 10 punts del permís de conduir, la Targeta de Qualifició Professional vigent i acreditar un mínim  de 3 mesos d’experiència laboral en transport amb viatgers.

Les bases de la convocatòria estan exposades al web de l’EMT i de l’Ajuntament de Tarragona. Les convocatòries de les proves, la llista de persones admeses i excloses i els resultats es publicaran a la pàgina web de l’Empresa Municipal de Transports. Per a les proves es farà una única crida mitjançant el web de l’empresa d’autobusos, i les persones aspirants que no hi compareguin quedaran excloses del procés. El termini de presentació de candidatures es va iniciar l’11 de desembre i finalitzarà transcorreguts 20 dies hàbils comptats a partir d’aquell dia.

FER UN COMENTARI