S’inaugura l’exposició ‘What a Shitshow’ al Centre d’Art de Tarragona

Es podrà visitar fins el 25 d’agost

0
497
L'alcalde Pau Ricomà inaugurant l'exposició

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha inaugurat aquest divendres la nova exposició del Centre d’Art de Tarragona, ‘What a Shitshow’ de Maria Montes. “És una mostra amb una estètica que és una meravella i aporta un punt de vista conceptual molt interessant sobre l’escatologia” ha explicat l’alcalde i ha destacat el paper del Centre d’Art i el Tinglado 2 com a espais de referència de l’activitat artística de la ciutat des de fa anys i que en l’actualitat continua fent una gran tasca.

Maria Montes és una dissenyadora i artista catalana que viu a Austràlia des de l’any 2006. La seva obra inclou treballs de cal·ligrafia, lettering, il·lustració, disseny tèxtil i disseny de tipografies. Tal com ella mateixa ha explicat “considero que el llenguatge és una representació de la identitat i en aquesta mostra combino dues de les meves passions que són les lletres i la cultura catalana”. Al Tinglado2 es poden veure els últims cinc anys de la seva producció artística que tenen com a fil conductor el llenguatge, les dites populars i l’escatologia catalana com a identitats culturals.

L’acte també ha comptat amb la presència de Gabriel Mas, director del Port Ciutat i Servei d’Atenció al Client del Port de Tarragona, que ha mostrat la seva satisfacció per la bona entesa amb l’Ajuntament i la Generalitat per impulsar el Tinglado2 com a Centre d’Art per a la ciutat “en un espai com és el Moll de Costa on es generen grans sinèrgies amb tota l’oferta cultural que hi conviu”.

‘What a Shitshow’ es podrà veure fins al 25 d’agost. L’exposició és una producció del Centre d’Art de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport del Centre d’Art La Panera, Institut Guindàvols Lleida i TheDesignConference Brisbane.

FER UN COMENTARI