S’inaugura l’exposició ‘What a Shitshow’ al Centre d’Art de Tarragona

Es podrà visitar fins el 25 d’agost

L'alcalde Pau Ricomà inaugurant l'exposició

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha inaugurat aquest divendres la nova exposició del Centre d’Art de Tarragona, ‘What a Shitshow’ de Maria Montes. “És una mostra amb una estètica que és una meravella i aporta un punt de vista conceptual molt interessant sobre l’escatologia” ha explicat l’alcalde i ha destacat el paper del Centre d’Art i el Tinglado 2 com a espais de referència de l’activitat artística de la ciutat des de fa anys i que en l’actualitat continua fent una gran tasca.

Maria Montes és una dissenyadora i artista catalana que viu a Austràlia des de l’any 2006. La seva obra inclou treballs de cal·ligrafia, lettering, il·lustració, disseny tèxtil i disseny de tipografies. Tal com ella mateixa ha explicat “considero que el llenguatge és una representació de la identitat i en aquesta mostra combino dues de les meves passions que són les lletres i la cultura catalana”. Al Tinglado2 es poden veure els últims cinc anys de la seva producció artística que tenen com a fil conductor el llenguatge, les dites populars i l’escatologia catalana com a identitats culturals.

L’acte també ha comptat amb la presència de Gabriel Mas, director del Port Ciutat i Servei d’Atenció al Client del Port de Tarragona, que ha mostrat la seva satisfacció per la bona entesa amb l’Ajuntament i la Generalitat per impulsar el Tinglado2 com a Centre d’Art per a la ciutat “en un espai com és el Moll de Costa on es generen grans sinèrgies amb tota l’oferta cultural que hi conviu”.

‘What a Shitshow’ es podrà veure fins al 25 d’agost. L’exposició és una producció del Centre d’Art de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport del Centre d’Art La Panera, Institut Guindàvols Lleida i TheDesignConference Brisbane.