Sala Trono estrena temporada amb 16 espectacles

Del setembre del 2019 al maig del 2019 hi ha hagut un 77% d’ocupació amb un total de 5.200 espectadors

0
386
Integrants d'algunes de les companyies que actuaran a la Sala Trono aquesta temporada. Foto: Laura V-M

La Sala Trono estrena temporada de setembre-gener i ho fa amb 16 espectacles de 14 companyies diferents, 7 d’elles tarragonines. Aquest període comença el dia 19 amb una doble programació, d’una banda els dies 19,20,21,22 i 23 de setembre a les 20.30 h es podrà gaudir de l’obra Les Coses Excepcionals, de Duncan Macmillan. Una comèdia amb punt vitalista, amb Pau Roca com a intèrpret, sobre la depressió, les crisis personals i les coses que val la pena viure.

A la vegada, els dies 20,21,22 i 23 de setembre a les 22 h, la companyia La Herrería presenta l’espectacle d’inspiració flamenca Kintsugi.

El mes d’octubre s’inicia amb la producció local d’Una altra nit, de la mà de Pau Ferran i Bàrbara Roig. També de l’obra de Mario Benedetti Pedro y el capitán, sota la direcció d’Oriol Grau. Els dies 18,19 i 20 d’octubre la companyia Zona Zàlata estrena un espectacle entre l’acció i la paraula que narra les misèries sobre la cultura com a eix vertebrador de les relacions humanes, anomenat Mixtura 2.0.

Paseo Flamenco estrena el mes de novembre amb una interpretació de pals flamencs que no són molt comuns de ballar avui dia, com Tanguillos, Caña, Bambera, Farruca, Alegrías de Cádiz i Fandangos.

El Festival Teatre Màgic porta a Tarragona 3 espectacles per a tots els públics. El 8 de novembre arriba Impacto, amb el mag argentí Henry Evans. El 9 de novembre el mag Marin protagonitza The Magic Showman, i el 10 rebem al mentalista Luis Pardo amb En tu mente.

Els dies 15,16 i 17 torna l’obra Indigestión, Premi Ciutat de Tarragona 2017. On es narra la conversa d’un matrimoni quan veu la foto del nen ofegat a la platja de Turquia i debaten sobre si acollir a una família de refugiats. Ànsia, de la companyia Salamandra, ens proporciona una vivència sensorial. Mentre que l’obra Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles.

Les variacions Bildelberg d’Oriol Grau ens permetrà acomiadar el 2019 de la mà d’un cabaret amb sorpreses.

El 10,11 i 12 de gener l’espectacle Pensem. (Pausa). A LA MERDA!!! ens porta 16 escenes i 7 personatges interpretats per 3 actors que ens parlaran sobre la problemàtica que el món és una esfera que ens xafa i per això vivim deprimits.

El mes de gener el tanquen les obres Infanticida i Els dies mentits. La primera és un monòleg d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. Mentre que la segona és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha en el món del sexe.

Sala Trono ha tancat una temporada del setembre del 2018 al maig del 2019 amb 5.200 espectadors i un 77% d’ocupació. 32 de les funcions van tindre ocupació del 100%.

FER UN COMENTARI