L’artista xilena Cami Gallardo grava el seu nou videoclip a Tarragona

La cantant de 22 anys és una de les més reconegudes del pop xilè i ha estat nominada a dos premis Latin Grammy

Fotograma del videoclip "Vuelvo" de Cami Gallardo, amb la Catedral de Tarragona de fons.

L’artista xilena Cami Gallardo ha presentat aquesta matinada l’EP “Monstruo, Parte 1”, que inclou èxits com “La Entrevista” o “Aquí estoy”. A més, ha publicat el videoclip de “Vuelvo”, el primer senzill d’aquest nou treball.

La cantant ha triat la ciutat de Tarragona com a localització principal de la peça, on es poden veure zones emblemàtiques com la Catedral, la Tabacalera, l’Església Sant Miquel dels Natzarens o alguns carrers de la Part Alta. La peça està produïda per La Embajada Tropical i ha comptat amb la col·laboració de Tarragona Film Office i de l’Ajuntament. El passat maig Gallardo va actuar a Barcelona, on va esgotar les entrades, i també va anar com a artista convidada al programa d’Operación Triunfo 2018.

Gallardo és una de les artistes més reconegudes del pop xilè i llatinoamericà. Es va fer coneguda l’any 2015, arran de la seva participació al concurs The Voice Chile. En acabar va fitxar per la productora Universal Music, i tres anys més tard va publicar el seu àlbum debut, Rosa. Entre els seus premis, destaca el Pulsar 2019 en “Millor artista pop” i les dues nominacions als Latin Grammy d’enguany en la categoria de “Millor artista nou” i “Millor àlbum de pop vocal”.