La versió familiar de l’Odissea d’Homer, ‘Ulissa’, s’estrena a la Sala Trono

La companyia Genovesa Narratives Teatrals presenta aquest espectacle de titelles que serà itinerant pels Centres Cívics de la ciutat

El dissabte 25 i el diumenge 26, la Sala Trono al Teatre Metropol estrena l’espectacle ‘Ulissa’ de la companyia Genovesa Narratives Teatrals amb actors i titelles. L’obra parteix de l’Odissea d’Homer, considerada un cant a la Mediterrània ple d’elements simbòlics, acció i referències a la mitologia clàssica. Es tracta d’una proposta dinàmica i divertida pensada per al públic familiar que oferirà una visió contemporània incorporant diverses disciplines escèniques: titelles de tija superior inspirats en l’Opera dei Pupi de Sicília, l’art de la narració, etc. ‘Ulissa’ s’emmarca en el Programa Cultural dels Jocs Mediterranis.

L’acció es concentra dins una estructura de fusta inspirada en els teatrets de l’Opera dei Pupi sicilians però, al contrari d’aquests, es treballa amb l’estructura nua i a la vista del públic amb la intenció que l’acció dramàtica i la manipulació dels titelles configurin un doble llenguatge visual que enriqueix l’obra.

Es faran una total de set representacions a la Sala Trono, al passeig de la platja de La Móra i als Centres Cívics de Bonavista, Sant Salvador, Torreforta i Sant Pere i Sant Pau.  L’entrada és lliure limitada a l’aforament de les sales. El calendari d’actuacions es pot consultar aquí.