La Diputació de Tarragona exposa obres de la tarragonina Solé Pedrol durant un mes

La mostra, colorista i amb referències a l'univers pop art es pot visitar fins al 16 de desembre

0
381
Circ Raluy Legacy 728×90

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull fins al 16 de desembre l’exposició ‘Visions del món’, de la pintora tarragonina Solé Pedrol. Una mostra de quadres a l’oli, plens de color i amb una clara referència a l’univers pop i a la societat de consum, fruit de la interpretació que fa l’artista dels indrets que han influenciat en la seva trajectòria artística. Torredembarra, Andorra, Barcelona, Màlaga, Tarifa, Madrid França o Nova York són alguns dels indrets que hi apareixen, que l’artista ha reinterpretat unint-los amb icones pop i històriques com Michael Jackson, Marilyn Monroe o Frida Khalo o la Gioconda, entre d’altres.

La inauguració de l’exposició ha tingut lloc aquest divendres en un acte presidit pel diputat de la Diputació de Tarragona Quim Nin, i en el qual han participat també la regidora de l’Ajuntament de Tarragona Elvira Ferrando; el professor de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona Àlvar Calvet; la promotora d’art Núria Gómez, i la pròpia artista, Gemma Solé. L’acte s’ha completat amb una actuació de l’alumna de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, Martina Fernández.

Solé Pedrol té una extensa formació artística que ha rebut en centres de localitats com Sevilla, Madrid, Formentera i Tarragona i Reus, on va cursar estudis a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació. La seva obra s’ha exposat en nombrosos indrets, a nivell nacional i internacional, des del Palau Bofarull de la Diputació a Reus l’any 2014 juntament amb l’Associació TarracoArt fins a París o Nova York.

FER UN COMENTARI