“Enganxa’t a la temporada” compta amb més de 100 actes

Durant 103 dies, des del març fins l’abril, hi haurà un gran ventall d’obres de diversa tipologia

0
505

La programació cultural de la temporada primavera compta amb un aire mediterrani. Les diferent obres que es presenten en aquests 103 dies, des del març fins el juny,  incorporen actes com l’òpera, el Dixieland, entre altres.

La sinergia, el treball amb conjunt, la col·laboració de diferents entitats i associacions culturals de la ciutat,  i les ganes de tirar endavant una programació completa ha facilitat el treball de l’ajuntament de Tarragona a l’hora de presentar un cartell que es caracteritza per la seva diversitat i sobretot, pels actes que compten amb el talent local.

La primera tinent d’alcalde, Begoña Floria, explica que l’edifici del teatre Metropol restarà tancat durant tres mesos per portar endavant les obres que segueixen un seguit d’etapes. Tanmateix, Floria remarca que la remodelació de l’edifici no impedirà poder presentar els premis literaris Ciutat de Tarragona.

Aquest any 2018 Tarragona despendrà un alè mediterrani que serà impossible que l’oblidi qualsevol turista que visiti la ciutat.

FER UN COMENTARI