Els Xiquets de Tarragona comencen a assajar al pati del pou

Encara s'està realitzant l'informe sobre l'estat del local dels Xiquets al carrer Santa Anna

Els Xiquets de Tarragona comencen a assajar al pati del pou aquest dimarts, 5 de juny. D’aquesta manera, la colla castellera podrà tornar a l’activitat, en un espai tancat, després que el seu local, al carrer Santa Anna es tanqués per motius de seguretat.

La regidora de Cultura i de Patrimoni, Begoña Floria, ho ha celebrat i ha assegurat que “és una bona notícia que els Xiquets puguin tornar a assajar en condicions”. Floria també ha destacat la importància de “donar estabilitat en una situació molt complexa”, com la de la colla.

Tot i això, la regidora ha manifestat que encara no s’ha finalitzat l’estudi sobre el local dels Xiquets, però s’està treballant. Igualment, Floria ha preferit no donar dates, encara que ha apuntat que “evidentment, ha de ser en breu”.

El pati del pou és un espai ubicat dins el mateix consistori, que s’ha adequat perquè la colla hi pugui assajar, amb una inversió per part del consistori de 12.000 euros. Aquest pati havia acollit, fins al moment, hi havia les oficines de projectes, que han estat traslladades a la Rambla Nova.