Comença el festival Dixieland a Tarragona

A partir de dimarts 4 d’abril, i fins diumenge dia 9, la música dixie, el ball swing i les veus femenines més famoses del jazz clàssic, ressonaran per la ciutat amb motiu del 23è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona

El festival arrenca amb un acte ben original de presentació que es fa per segon any consecutiu, i és que a partir de les 18.30h i arribant 19.30h a la Rambla Nova, els Small River Dixie posaran música al trenet turístic, mentre que els de TGN Swing els aniran acompanyant i ballant en les diferents parades que realitzi el trenet.

Així mateix, una estona més tard a les 20h, tindrà lloc el concert inaugural del Festival al Teatre Tarragona. Amb Saphie Wells & the Swing Cats, que compten amb la participació del grup de ball Swing Maniacs, presentaran un repertori de swing que recorda temes clàssics del jazz en format acústic i original. I l’endemà a les 21 h tornarà a ser a la ciutat Andrea Motis, que presentarà el seu darrer treball al Teatre Tarragona junt amb Joan Chamorro Quartet, Emotional Dance; una nova joia musical fruit del seu talent innat i que l’han convertida en un dels fenòmens més sorprenents del jazz europeu en molt de temps.

Al llarg de la setmana hi ha un munt de propostes més, totes elles interessants per sortir al carrer ballant al ritme de dixie! Podeu consultar tota la programació al llibret.