El Ball de Diables de Tarragona presenta el logotip del seu 35è aniversari

La imatge del logotip està formada pels símbols de poder de Llucifer, la Diablessa i, destacant per davant dels altres, els de l'Arcàngel Sant Miquel.

El Ball de Diables de Tarragona celebra enguany el seu 35è aniversari, juntament amb el 20è del Ball de Diables de Tarragona Infantil i el 10è de l’Aligueta. Avui presentem el logotip que presidirà aquest programa d’actes i també la imatge corporativa de l’entitat durant tot l’any. Des d’avui mateix, aquest logotip ja s’incorpora a les nostres xarxes i comunicacions.

El logotip és obra del conegut il·lustrador tarragoní Edu Polo, molt proper al Seguici i a les festes majors en general, el qual també està preparant altres elements gràfics que es presentaran, juntament amb el programa dels actes, a principis d’estiu.

La imatge del logotip està formada pels símbols de poder de Llucifer, la Diablessa i, destacant per davant dels altres, els de l’Arcàngel Sant Miquel. Això és així perquè en aquest any de triple aniversari la figura de l’Arcàngel representa i aglutina les tres branques:  per la banda infernal, és personatge infantil i comú a les dues versions del Ball de Sant Miquel i Diables, per la banda aliguera, l’arcàngel forma part del mateix “bàndol” que l’àliga, “els bons” i els uneix la imatge daurada i resplendent d’una i l’altre.

En una lectura menys simbòlica, Àliga i complements de metall de l’Arcàngel són obra del mateix artista, el vila-secà Antoni Mas. A més a més, amb motiu de l’aniversari, tot el vestuari de l’Arcàngel  es renova i els complements s’estan restaurant, tant els metalls, com el cuir i el plomall del casc i ales, amb la intenció que torni a enlluernar, enguany, per Santa Tecla com ho va fer ara farà 25 anys.