Arriba la 2a edició de les jornades 100% TGN

La iniciativa comptarà amb la presència d'una onzena de restaurants de la ciutat

Presentació de les noves jornades gastronòmiques 100% TGN.

Arròs negre amb popet de la llotja del Serrallo, ravioli de peu de porc amb escamarlans o fesols amb cloïsses del Delta. Aquests són alguns dels plats que es podran tastar a les jornades 100% TGN, que tindran lloc entre el 24 d’octubre i el 10 de novembre.

La iniciativa gastronòmica està dirigida per l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) i compta amb el suport del Patronat Municipal de Turisme i de l’Ajuntament de Tarragona. A més, amb cada menú se servirà una cervesa Estrella Damm, entitat que també hi col·labora. La presidenta del Patronat, Laura Castel, ha assegurat que la continuïtat de la proposta és tot un èxit, ja que “referma l’aposta per donar suport a la gastronomia local com a recurs per oferir als visitants una experiència turística de qualitat”.

Sota el lema “El torn del producte local”, l’entitat organitzadora pretén fer territori, posar en valor el dia a dia dels restaurants porta endins i apropar al públic el producte local. En l’edició d’enguany hi participen 11 establiments: Alvocat, Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagutt, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant. Els menús tindran un cost de 30 o 45€, i es poden consultar aquí.

Com a novetat, la presència d’Alvocat, dedicat a la cuina vegetariana i vegana, suposarà tota una oportunitat per a les persones que seguexin aquest estil de vida i vulguin participar a l’esdeveniment. Per al president d’ARPA, Julio Rebenaque, és molt positiu, ja que “no volem tancar les portes a ningú”.

Cartell de les jornades 100% TGN 2019.