fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Tarragona tampoc tindrà Festa per Cap d’Any aquest 2022

Avatar photo

La gent que vulgui celebrar el Cap d'Any a Tarragona haurà d'anar a festes privades o desplaçar-se a localitats veïnes

La ciutat de Tarragona tampoc tindrà una Festa de Cap d’Any aquest 2022-2023, tal com han confirmat fonts municipals al diari La Ciutat. Les persones que vulguin sortir a celebrar l’arribada de l’any nou hauran de tornar a recórrer a celebracions privades o marxar a localitats veïnes.

 

El que si se celebrarà de cara al Cap d’Any és la festa que la conselleria de Comerç organitzarà per als més petits a la plaça Corsini. Dídac Nadal, regidor de comerç, va explicar que “volem donar protagonisme a la itinerància per dinamitzar els carrers, per això, posem a disposició de la ciutat l’escenari de l’amic invisible, tornarem a celebrar la festa de Cap d’Any infantil a la plaça Corsini i hi haurà un circ a Bonavista”.

 

El consistori ha programat més d’un centenar d’activitats per a aquests mesos de desembre i gener, però la festa de Cap d’Any a la ciutat s’haurà de celebrar a partir d’iniciatives privades, com ara la Revetlla Super Fresh del Tarraco Arena, o el Cap d’Any de la Sala Zero.

 

Altres localitats veïnes, com ara Cambrils o Constantí, sí que han preparat actes perquè els ciutadans, especialment la gent més jove, pugui donar la benvinguda al nou any rodejats de festa i de música.

 

Descontentament entre els comerciants i ciutadans

Els comerciants i ciutadans de Tarragona ja han mostrat el seu descontentament amb el fet que Tarragona faci anys que no celebri cap festa per Cap d’Any, especialment ara que altres localitats les estan recuperant després de dos anys de pausa per la pandèmia.

 

Des de l’Associació de Restauradors Més Mercat, Maribel Rubio ha explicat en declaracions a La Ciutat que no s’entén que Tarragona no disposi d’una festa de Cap d’Any per una de les nits amb més impacte econòmic al gremi de restauradors i locals d’oci.

 

Rubio creu que Tarragona ha anat “de més a menys” en els últims anys i que tot això està provocant que la gent marxi de la ciutat i generi beneficis en altres localitats en comptes de la seva ciutat.

 

Tam ha manifestat que Tarragona “s’està convertint en una ciutat ‘dormitori'” on els ciutadans han de sortir de la ciutat i han “d’agafar el cotxe” per algunes celebracions, tal com passa amb el Cap d’Any.

 

Rubio insisteix en el fet que “els governants” no pensen en “Tarragona com a ciutat”, i que en aquest sentit Reus està guanyant la partida en pensar més com a ciutat per als seus ciutadans.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Teatre Fortuny de Reus presenta la programació pel pròxim semestre

Notícia següent

Tarragona segueix sent la capital amb el taxi més car d’Espanya

Notícies relacionades