El col·lectiu de restauradors de Tàrraco a Taula ja està treballant en les XXIII jornades gastronòmiques, que tindran lloc de l’1 al 18 d’octubre de 2020, coincidint amb el festival de reconstrucció històrica Tàrraco Viva. Com en el cas del festival, les jornades es van ajornar del maig a les noves dates de l’octubre a causa de la pandèmia de la COVID-19.
L’organització de les jornades ja ha avançat que en aquesta edició hi participaran 8 restaurants; Ares, Cócula, El Cortijo, El Llagut, Merceria 34, La Xarxa, Lola Bistró i Sadoll, que estan seleccionant els plats tenint en compte que el canvi d’estació, de la primavera a la tardor, també comporta canvis en els ingredients de temporada.
Els restauradors treballen també per oferir unes jornades amb totes les garanties sanitàries necessàries i és per aquest motiu que no es podrà celebrar la IV edició del Convivium, el banquet inaugural de les jornades.
La XXIII edició de les jornades Tàrraco a Taula comptarà amb una cervesa artesanal feta expressament, la Suburbia, i amb una selecció de vins naturals, ecològics i de proximitat.
Una nova zona verda, en un dels principals accessos a la ciutat. Roquetes ha estrenat…
La Policia Nacional ha detingut a Empuriabrava (Alt Empordà) un fugitiu internacional perillós que tenia…
Aquesta setmana arrenca la plantada escolar en l’entorn de la Granja dels Frares que, un…
Aigües de Reus és a punt d’iniciar les obres de desplaçament de 614 metres lineals…
El Partit dels Socialistes de Catalunya guanyaria clarament les eleccions d'aquest diumenge arribant als 40…
La Comissió Territorial de l’Horta de Lleida va informar divendres de l’inici de les campanyes…
Esta web utiliza cookies.