S’organitzen les Jornades de la Salut sobre la violència entre parelles d’adolescents

L'activitat és durà a terme el divendres 24 de març per als alumnes de l’Institut Ramon de la Torre i el divendres 21 d’abril per als alumnes de l’Institut Torredembarra

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Torredembarra organitza una nova edició de les Jornades de Salut per als alumnes de secundària dels instituts del municipi. L’activitat és durà a terme el divendres 24 de març per als alumnes de l’Institut Ramon de la Torre i el divendres 21 d’abril per als alumnes de l’Institut Torredembarra, tots dos dies a la Sala Gran del Casal Municipal, en horari de matí.

Aquest any, el grup Zoo(i)logic presenta l’obra No em deixis que tracta sobre un tema d’actualitat preocupant: l’augment de violència entre parelles adolescents i que s’ha evidenciat d’una manera preocupant durant els últims anys. Les xarxes socials poden ser una eina útil per sortir de l’aïllament, però també han facilitat l’assetjament de l’agressor cap a la víctima. Amb aquesta obra es vol mostrar o focalitzar aquells gestos i actituds que poden semblar insignificants però que si no es detecten a temps poden desembocar en situacions de violència.