Salou ha acordat que se sotmeti a votació immediata el Pla Director Urbanístic de l’àmbit del CRT

On s’ha d’implantar el projecte de Hard Rock, per tal que la presidència del Consorci i els representants del municipi de Salou el puguin votar a favor.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Salou, reunida aquest matí, ha acordat que se sotmeti a votació immediata el Pla Director Urbanístic (PDU) de l’àmbit del CRT, on s’ha d’implantar el projecte de Hard Rock, per tal que la presidència del Consorci i els representants del municipi de Salou el puguin votar a favor.

És important remarcar que els reajustaments realitzats en el PDU no afecten ni condicionen el sistema de redistribució fiscal vigent recollit en els Estatuts del Consorci i que van ser acordats i aprovats pels plenaris dels ajuntaments de Salou i de Vila-seca el novembre de 2013, i ratificats pels membres del Consorci (Salou, Vila-seca i Generalitat), el febrer de 2014. Estatuts que Salou no està disposat a modificar; i insta a les parts consorciades a respectar-ne la seva vigència i obligacions fins al seu termini de data 3/02/2032, tal com estableix l’article 6.

Cal Recordar, també, que ambdós ajuntaments i la Generalitat ja havien aprovat el PDU, definitivament, el 2016, abans que la sentència del TSJC, de data 2020, resolgués la modificació d’una petita part, sense qüestionar la totalitat del projecte deComplex Turístic Integrat (Hard Rock).

Els membres que conformen la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Salou són: l’alcalde, Pere Granados; el portaveu del Grup Municipal de SUMEM PER SALOU, Jesús Barragán; el portaveu del Grup Municipal del PSC, David González; el portaveu del Grup Municipal d’ERC, Marçal Curto; el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Pere Lluís Huguet; i el portaveu del Grup Municipal del PP, Mario García.