L’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí rep un reconeixement de l’Ajuntament de Salou

L’alcalde, Pere Granados, ha lliurat una placa al president de l’entitat, Vicente Vílchez, amb motiu del seu desè aniversari

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí ha rebut aquest migdia al Saló de Plens de Salou un reconeixement de mans de l’alcalde Pere Granados a la seva trajectòria, realitzada al llarg dels primers 10 anys de vida.

Així mateix, ha recordat la labor duta a terme per l’entitat, en relació a la lluita contra el càncer i la investigació; les persones que pateixen la malaltia i les seves famílies. I ha posat en valor la seva implicació i compromís amb el col·lectiu de professionals sanitaris, per part dels voluntaris, en temps de pandèmia, amb la confecció de bates i mascaretes de seguretat, en uns moments d’escassetat d’aquests materials.

Per la seva banda, Vicente Vílchez, ha agraït l’esforç del voluntariat de l’entitat en el moment àlgid de la pandèmia.

A l’acte, hi ha assistit la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; i el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López.

L’acte ha culminat amb una foto de família a l’exterior de l’Ajuntament, amb les autoritats, responsables de l’entitat i voluntaris i voluntàries contra el càncer.