fbpx

Els pressupostos de l’Estat destinen 500.000 euros al Camí de Ronda de Salou

Avatar photo

Es destinen a diverses actuacions com l'adequació del recorregut que transcorre per terrenys gestionats per l’Autoritat Portuària

Els pressupostos generals de l’Estat han dotat amb 500.000 euros el finançament de diverses actuacions en l’àmbit del Camí de Ronda de Salou. Una de les importants és l’adequació del recorregut corresponent al projecte de Camí de Ronda que transcorre per terrenys gestionats per l’Autoritat Portuària, de titularitat estatal, de forma que es dota aquest tram del camí d’una adequada connexió i accesibilitat.

Per altra banda, la dotació económica preveu, també, la restauració de les bateries i trinxeres de la zona de la Talaïa, uns vestigis de la Guerra Civil; i el camí empedrat de subministrament a aquestes defenses de costa.

Així mateix, financia l’excavació arqueológica i consolidació de les restes del jaciment del poblat de Kal·lipolis, correponents a la part del terrenys portuaris, i l’adequació de l’accés des del Recó fins la pedrera petita.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció i ha agraït al diputat Ferran Bel, especialment, al Gobierno de España i a tots els diputats que han votat a favor d’aquesta partida econòmica la seva sensibilitat cap a projectes que volen recuperar i protegir el litoral, com és el projecte salouenc.

També ha manifestat que “amb aquesta dotació econòmica i amb algunes petites inversions que encara queden pendents d’executar, podrem donar per acabada aquesta important intervenció de recuperació mediambiental i paisatgística del litoral del Cap Salou, per la qual l’Ajuntament hi ha invertit al voltant de 5 milions d’euros; i, en tot moment, s’ha preocupat per fer arribar al Govern de l’Estat la necessitat del finançament pendent per finalitzar, definitivament, les obres”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Desmantellada una rave il·legal a l’estany d’Ivars i Vila-sana

Notícia següent

Els escombriaires de Cassà de la Selva posposen la vaga convocada pel 3 de gener

Notícies relacionades