Salou promociona els seus atractius turístics de tot l’any amb un nou vídeo

Es tracta d'un vídeo promocional que vol potenciar l'ampla oferta de patrimoni natural, històric-cultural i festiu; l'oferta gastronòmica i l'agenda esportiva del municipi

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, acompanyat del director de l’entitat, Marc Espasa, ha presentat aquest matí el nou vídeo promocional per donar a conèixer la rica i diversa oferta que ofereix la capital de la Costa Daurada per poder gaudir-la durant tot l’any.

 

Tenint com a eslògan “Salou és molt més”, el treball en vídeo resumeix, en 3 minuts, tot allò que ofereix el primer municipi turístic de costa de Catalunya, tant a turistes com a visitants, i no només durant la temporada estival, sinó al llarg de 365 dies.

 

Segons ha explicat l’alcalde, Salou compta amb una oferta molt diversificada que es treballa des de l’Oficina de Recerca i Innovació del Producte Turístic, creada a finals de 2020. Així mateix, ha dit que a través del nou vídeo “encetem una línia de promoció que va més enllà de l’estiu, mostrant que al nostre municipi es desenvolupen activitats durant tot l’any, celebrant-se esdeveniments cada mes”.

 

Granados ha detallat els principals productes turístics que conviuen a Salou, com són la gastronomia, l’esport, que es pot practicar durant tot l’any, amb atracció de mercats del centre d’Europa i Escandinàvia; la cultura, la història, les tradicions, el wellbeing, el shopping i el patrimoni natural i paisatgístic, amb la Ruta dels Miradors com a principal atractiu.

 

Així mateix, el Projecte Platja tot l’Any, per a residents, visitants i turistes, té una oferta que està essent un veritable èxit, atès que potencia un espai natural i saludable que permet fer moltes activitats més enllà de la temporada estival.

 

El vídeo promocional de Salou es difondrà a través de diferents canals i també en institucions de promoció turística, en l’àmbit de Catalunya i Espanya, perquè “tothom sàpiga que a Salou s’hi pot venir tot l’any”.

 

Les primeres visualitzacions es van fer en el marc de la fira de turisme de París, IFTM TOP Resa i també en diverses reunions de treball a Dublín, les quals van tenir una molt bona acceptació.

 

Finalment, l’alcalde ha destacat la importància de “ser sostenibles econòmicament i social, perquè les persones que es dediquen al turisme puguin tenir contractes de treball més llargs”.

 

Per la seva banda, el director del Patronat Municipal de Turisme, Marc Espasa, ha parlat de “la desestacionalització com un dels principals reptes que marca el pla estratègic del municipi”.

 

És en aquest sentit, que, a banda de la comunicació, el Patronat Municipal de Turisme de Salou treballa augmentant la prestació dels seus serveis d’informació i trenet turístic durant més temps. Així, la prolongació que ha anunciat PortAventura relativa al període d’obertura per a 2023 significa un punt d’inflexió i mostra com el sector privat comparteix el mateix objectiu, sumant forces amb la destinació.

 

Per a la campanya de 2023, aquest vídeo, que s’ha editat en català, castellà, anglès i francès es projectarà en mitjans digitals i tradicionals, apostant, igual que es va fer el 2022, per accions amb prescriptors i creadors de continguts.