La Ciutat de Tarragona

Sabor Salou: rècord d’assistència i èxit gastronòmic en la dotzena edició

Segons una primera estimació, es calcula que es poden haver servit unes 75 mil racions i degustacions, en els tres dies de la fira

‘Sabor Salou’ ha batut tots els rècords d’assistència a l’edició d’enguany, la dotzena des que va néixer, sobrepassant els 45.000 visitants, segons les primeres estimacions, pel que fa a resultats. El balanç és molt positiu i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts.

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha definit ‘Sabor Salou’ com “un important esdeveniment que, a banda dels residents, rep visitants d’arreu de Catalunya i també de fora, i aquesta exposició gastronòmica i culinària ens identifica com a municipi turístic, amb una àmplia oferta cada cop més desestacionalitzada i més potent”. En aquest sentit, ha agraït “la feina ben feta” de tot el sector de la restauració, “la seva implicació i el seu compromís” per reforçar la marca Salou.

Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, fa un balanç molt positiu pel que fa a nombre de visitants, unes xifres molt altes, ha dit. També ha destacat les diferents activitats, que “han tingut molta acceptació i molt bona recepció”; i els expositors “han aportat més visions diferents de l’àmplia oferta gastronòmica i de restauració de Salou”.

Des de divendres, 3 de maig, i fins aquest diumenge, dia 5, el passeig Jaume I ha estat l’escenari d’un veritable festival gastronòmic, amb animació, música i activitats relacionades amb el món culinari i vinícola, que han mostrat la qualitat de l’oferta gastronòmica de Salou, així com la seva diversitat i la professionalitat dels establiments participants i les persones que hi treballen.

Més d’una cinquantena d’establiments han treballat intensament i s’han donat a conèixer els millors productes de proximitat amb Denominació d’Origen Protegida del territori, així com carns, peixos i mariscos frescos; arrossos, fideuades, montaditos, vins i olis del territori, cerveses artesanes i altres begudes. Enguany, s’ha fet una aposta clara per l’enologia.

Segons una primera estimació, es calcula que es poden haver servit unes 75 mil racions i degustacions, en els tres dies de la fira. De cara a l’any 2025, ‘Sabor Salou’ té, també, molt bones expectatives d’èxit, atès que el sector està creixent a Salou i el coneixement del mateix per part del públic, per la qual cosa tot convida a pensar que la propera edició batrà rècords, com succeeix des que es va retornar a les xifres normals, d’abans de la pandèmia del Covid.

MinervaPacheco

Missatges recents

Tarraco Viva conclou amb èxit la seva edició més completa i anuncia el tema Populus per al 2025

Aquesta tarda s’ha dut a terme l’acte de cloenda de la XXVIa edició del Festival…

10 hores fa

Alerta amb el canvi de temps que arriba aquest dilluns a Catalunya

Després d'un diumenge que semblava preludi de l'estiu, amb temperatures càlides i cels clars, Catalunya…

11 hores fa

La primera aturada del Nomad Festival 2024 al Baix Gaià, supera les expectatives de tothom

Nomad Festival Xperience ha aterrat per primer cop al Baix Gaià davant la sorpresa dels…

11 hores fa

Tàrrega commemora el seu Dia de la Memòria Històrica i Democràtica

Tàrrega ha commemorat aquest cap de setmana el seu Dia de la Memòria Històrica i…

11 hores fa

ACCIDENT MÚLTIPLE | Un xoc entre tres vehicles deixa diversos ferits a l’N-260

Dues persones han resultat ferides lleus i dues més han sortit il·leses d'un accident al…

11 hores fa

Comencen les obres de millora del carrer Palafrugell, al barri de la Trinitat Vella

El districte de Sant Andreu ha iniciat aquest dimarts els treballs de remodelació del carrer…

12 hores fa

Esta web utiliza cookies.