fbpx

La platja de Salou és la segona més concorreguda del món

Avatar photo

Un estudi realitzat per FloridaPanhandle, publicat per Hosteltur, ha cartografiat les platges més concorregudes de cada país. El resultat és que la platja de Llevant de Salou, coneguda com la platja d’Europa, és la segona més concorreguda del món. La platja és també la més gran del municipi: comprèn 1200 metres de longitud i discorre per tot el passeig Jaume I. La seva superfície és de 84.729 metres quadrats i protagonitza la façana litoral urbana.

Les seves aigües són cristal·lines i tranquil·les i està dotada dels principals serveis, ja que disposa d’accés per a discapacitats, cadira amfíbia, zona infantil per a jocs, zona esportiva i esports nàutics, zona de cal·listènia, dutxes i lavabos públics, i aparcament per a vehicles. Així mateix, disposa de servei de salvament i socorrisme, policia de proximitat a la platja i informació sobre l’estat de la mar.

La qualitat d’aquesta platja ve certificada, a més, per la Bandera Blava, la ISO 14.001:2015 i la ‘Q de Qualitat Turística’, que avalen el respecte per la sostenibilitat i el Medi Ambient.

L’alcalde Pere Granados i president del Patronat Municipal de Turisme ha manifestat la seva satisfacció per aquesta distinció, afegint que “les platges de Salou són un dels nostres principals actius i reclams turístics, amb excel·lents serveis, bona seguretat i un alt nivell de sostenibilitat, i, per això, som un important referent, a escala mundial”. L’aposta per millorar encara més les platges de Salou és una determinació del Govern municipal.

L’estudi publicat per Hosteltur indica que 5 de les 10 platges més concorregudes del món es troben a Espanya, sent la primera Cala Agulla (Mallorca), la segona, la platja de Llevant, de Salou, i la tercera La Granadella, de Xàbia (Alacant).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Disparen a un porter de discoteca per no deixar-los entrar

Notícia següent

Un conductor circula 21 km en contra direcció

Notícies relacionades