Localitzat el cos sense vida del desaparegut de Creixell

  Una trucada veïnal ha donat la pista

  Poc després de les 11.30 hores d’aquest matí, s’ha localitzat en una finca privada del carrer Santa Adela de Creixell el cos sense vida d’un veí que avui a la matinada havia marxat de casa. Una trucada veïnal ha donat l’alerta i una patrulla s’ha dirigit a comprovar-ho. El cos sense vida trobat era desaparegut hores abans, segons fonts pròximes.

  La família del difunt ha estat qui ha donat la veu d’alarma des de primera hora del matí a la Policia Local, que amb la coordinació de l’Ajuntament s’ha activat juntament amb els voluntaris de Protecció Civil. A més, s’ha donat avís a les veïnes Torredembarra i Creixell amb una foto d’aquest veí, de 55 anys.

  El veí hauria marxat de casa seva al voltant de les tres de la matinada, segons ha informat la família a la Policia Local. En sortir de casa duia una dessuadora de color marró i el seu estat d’ànim era preocupant. La situació laboral era una de les principals angoixes d’aquest veí, han confirmat fonts properes a la investigació.

  La cerca s’ha traslladat del terreny a les xarxes socials per intentar abastar tots els àmbits. La família temia el pitjor i la notícia s’ha conegut cap a les 11.30 hores, quan un dels grups que estava buscant el veí ha trobat ell, ja sense vida.

  Els Mossos d’Esquadra, que també s’han sumat a la recerca, seran els encarregats d’obrir una investigació per aclarir-ne els fets.