fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

L’Espai Kesse acollirà les noves propostes del Festival de cinema REC

Avatar photo

Les activitats es duran a terme els divendres 3, 10, i 17 de novembre a l’Espai Kesse en una col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i el Festival de cinema REC que pretén donar a conèixer el cinema al jovent.

La primera de les propostes del GEN REC a l’Espai Kesse és Joves Programadors, en la que els participants aprendran a través de quatre trobades presencials, impartides per professionals en actiu, on els participants aprendran com es pensa, s’organitza i es programa un festival, i la gestió cultural. A més es farà extensiva durant la celebració del festival, del 22 al 26 de novembre.

La segona de les iniciatives de GEN REC és l’ampliació del Jurat Jove, on els membres de menys edat participen en l’elecció d’una de les pel·lícules guanyadores del Festival. Enguany, la convocatòria s’amplia a totes les persones d’entre 18 i 30 anys que vulguin formar part del procés de selecció de les pel·lícules guanyadors de la competició, Opera Prima.

Finalment, la tercera de les iniciatives de GEN REC és el MIRA’M, que des de fa més de deu anys convida els joves a conèixer el cinema més actual i menys comercial, amb un debat entre els professionals i els alumnes de diversos centres formatius. L’Espai Jove Kesse i el Festival REC s’alien per apropar el MIRA’M a la ciutadania durant els tres primers divendres de novembre. Un cop acabada la projecció, els participants podran intervenir en el debat obert conduït per una persona experta en el tema tractat a la pel·lícula.

A l’Espai Jove Kesse es projectaran els films THE ORDINARIES, SYSTEM CRASHER i una proposta que escolliran els participants a Joves Programadors. A través d’aquestes iniciatives  es vol contribuir a ajudar-los a formar les seves inquietuds culturals i cinematogràfiques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El ple d’Amposta aprova una modificació de pressupost de prop de 700.000 euros

Notícia següent

La Policia Municipal de Mollet premi Nacional pel seu treball i Bones Pràctiques en Seguretat Vial

Notícies relacionades