fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Les treballadores de la neteja de Correus aconsegueixen el suport de Fèlix Alonso

Avatar photo

El passat mes de desembre l’empresa SCT J Córdoba va ser adjudicatària de la major part dels lots de neteja de les oficines de Correus a tot l’Estat. Entre aquestes comunitats hi ha Catalunya, incloent-hi la demarcació de Tarragona. El sindicat CCOO ha denunciat públicament que l’empresa fa mesos que no paga els salaris a les seves treballadores.

Els incompliments laborals denunciats també tenen a veure amb el fet que hi ha empleades que no estan donades d’alta a la seguretat social, que no hi ha un pla d’igualtat tal com contempla la llei a més d’altres greus problemes organitzatius i de manca de prevenció de riscos laborals.

Segons Fèlix Alonso, diputat d’En Comú Podem per Tarragona, “estem davant un incompliment del contracte amb Correus i davant una vulneració greu de la legislació laboral a Espanya”. El diputat ha presentat un escrit a la taula del Congrés per saber “si el Govern té coneixement d’aquests greus incompliments de l’empresa SCT J Córdoba respecte del contracte públic amb Correus i de la legislació laboral vigent”.

Davant el greu perjudici que estan patint les treballadores de la neteja de SCT J Córdoba, el diputat de Tarragona demana “l’obertura d’una investigació amb caràcter d’urgència per garantir el compliment de la legislació laboral vigent i procedir, si s’escau, a l’anul·lació de l’adjudicació”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El govern de l’Espluga arriba als 100 de govern prioritzant projectes clau i el seu finançament

Notícia següent

La ballarina i coreògrafa Sol Picó, plat fort del festival Artèria Tortosa

Notícies relacionades