L’Alcalde de Salou qualifica de ‘bo’ l’acord dels pressupostos

Amb aquest acord ha d’arribar, en els propers sis mesos, el desbloqueig del tràmit urbanístic perquè el macrocomplex d’oci turístic, conegut com Hard Rock, continuï endavant

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Salou, Pere Granados, arran de l’acord dels pressupostos de la Generalitat per aquest any, al qual han arribat el Govern de Pere Aragonès i el PSC, ha manifestat que “és una bona notícia per a Salou i pel país”, per la qual cosa agraeix “tot l’esforç i la bona gestió política” que ha realitzat el Partit Socialista de Catalunya, amb Salvador Illa al capdavant.

Amb aquest acord ha d’arribar, en els propers sis mesos, el desbloqueig del tràmit urbanístic perquè el macrocomplex d’oci turístic, conegut com Hard Rock, continuï endavant.

 

“Amb aquest acord es reactivarà l’economia, tenint en compte que estem parlant d’una inversió que generarà més de 2.000 llocs de treball, que servirà per desestacionalitzar la temporada turística i el repte de reforçar l’activitat econòmica durant 365 dies, l’any”, segons ha argumentat l’alcalde.

Així mateix, ha atribuït a una “raó electoralista” el fet que no sigui fins a les eleccions municipals que hi hagi un pronunciament sobre el projecte. “No volem que sigui a finals de juny, sinó abans de les eleccions municipals”, ha dit, tot remarcant que “la inversió no pot esperar”.