fbpx

Es tornen a organitzar les visites guiades a la Vila Closa d’Altafulla

Avatar photo

El nucli medieval altafullenc està considerat per la Generalitat com un Bé Cultural d'Interès Nacional

Imatge del nucli de Vila Closa, a Altafulla. Foto CEDIDA

Tornen les visites guiades a la Vila Closa d’Altafulla. La regidoria de Turisme, que encapçala l’edil Natalia Sanz, ha posat en marxa novament les reserves per visitar el Conjunt Històric i Artístic de la vila, on a cada racó s’amaga una història.

La Vila Closa és l’antic nucli medieval emmurallat. La major part de les cases que s’hi poden contemplar van ser bastides durant el decurs del segle XVIII. L’any 1998 la Generalitat de Catalunya va declarar Bé Cultural d’Interès Nacional el seu conjunt historicoartístic.

De les antigues muralles, remodelades durant els segles XVII i XVIII, se’n pot resseguir el perímetre,  especialment per la banda de ponent, voltant el castell. Es conserven restes importants, com les dues torres cantoneres. Darrera de l’església reposa també un bloc de pedra de Colsero de l’època romana. Un màgic passeig per la història d’Altafulla i els seus racons més emblemàtics, amb visita inclosa a l’Església de Sant Martí.

Les visites a l’estiu, que comencen a la porta reixada del Castell, es realitzen tots els dilluns a les 19:00 hores. Tenen una durada d’una hora i 30 minuts, i el preu és de 4 €. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme situada a la plaça dels Vents. El telèfon és el 977651426. L’entrada és lliure per als menors de 12 anys. En cas de pluja, la visita queda ajornada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tortosa amplia els carrers de la zona de vianants a l’entorn de la plaça de l’ajuntament

Notícia següent

El certamen literari “Vila de Montblanc” obrirà els actes de la Festa Major 2020

Notícies relacionades