L’Ajuntament d’Altafulla adjudica les obres de la Biblioteca i Arxiu municipals

Els treballs, amb un pressupost de 229.900 euros, començaran la setmana vinent i tenen un termini de tres mesos

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, acompanyada de la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, i el director d’obra de l’empresa Edificacions i Reparacions Tarraco, Jose Enrique Romeu, com a companyia adjudicatària guanyadora del concurs públic d’entre quatre empreses més, han signat aquest matí el contracte d’adjudicació de les obres de l’Arxiu i Biblioteca municipals que s’ubicaran al carrer Vinyet, a la zona d’Hort de Pau, amb un pressupost total de 229.900 euros (IVA inclòs).

La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ha remarcat la millora del mobiliari que ha presentat l’empresa guanyadora del concurs, així com també la garantia de les obres. Quant al projecte, l’edil d’Urbanisme ha remarcat l’ampliació de la superfície total que “gairebé triplica l’anterior”, i la diferenciació de les zones de lectura i lleure amb què comptarà la nova Biblioteca al carrer Vinyet.

La biblioteca amplia així la superfície amb què disposa ara mateix a l’edifici de les antigues escoles Teresa Manero, i passarà dels 70 als 180 m2 útils. El projecte contempla, a més, diferents zones diferenciades destinades als infants, audiovisuals, zona de consulta, dipòsit legal, vestíbul i magatzem sumant un total de 196,19 m2.

Per la seva banda, l’arxiu municipal comptarà amb una superfície total de 153,07 m2 distribuïts en traster, magatzem, arxiu i zona d’administració. Els banys es compartiran entre les dues seus, i estaran totalment adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. Els treballs començaran la setmana vinent i tenen un termini d’execució de tres mesos. D’aquesta manera, podria entrar en funcionament al mes de juny.