Comencen les obres de millora al parc infantil de la plaça dels Vents

Es tracta d’una de les accions municipals que s’emmarquen dintre del pla de millores als parcs infantils d’Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquesta setmana les obres de millora del parc infantil ubicat a la plaça dels Vents, al Barri Marítim. Es tracta d’una de les accions municipals que es contemplen dintre del pla de millores dels parcs i zones infantils d’Altafulla amb l’objectiu de fer-los més agradables i moderns, renovant-hi el paviment i ampliant els elements de lleure per a la canalla. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora responsable de parcs i jardins, Montse Castellarnau, han visitat aquest matí les obres. Tal com ha explicat Montse Castellarnau, aquestes millores estaven projectades un cop s’enllestissin els treballs de renovació de Via Augusta.

D’aquesta manera, les obres consisteixen en la renovació del paviment de sauló i restauració dels bancs, l’ampliació del parc amb noves atraccions infantils i la incorporació de lloses de cautxú en algunes zones. Tal com ha assenyalat Montse Castellarnau, “un dels nous elements que s’incorporen és el llit elàstic que tant èxit ha tingut entre la canalla”. A banda d’això, s’instal·la un multijoc rodio, adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys. Es tracta d’un conjunt format per quatre torres amb sostre i quatre plataformes de joc connectades per ponts i zones d’escalada; tres zones d’accés, un tobogan i un joc de tres en ratlla. També s’instal·larà un gronxador amb dos seients plans, una molla amb figura d’un camell, i el llit elàstic de 150×150 cm. A més, es tornaran a instal·lar aquells antics elements que s’han pogut restaurar. L’empresa proveïdora és Happy Ludic.

A més a més, Montse Castellarnau també ha remarcat que se senyalitzarà degudament el parc infantil, destinat exclusivament al gaudi de la canalla, i ha avançat també que s’instal·larà una barana per separar l’Oficina de Turisme del parc infantil. El pressupost total de les obres, incloent-hi els nous elements, s’eleva a poc més de 15.000 euros, i està previst que els treballs estiguin enllestits a principis de novembre.