Una cinquantena de nens i nenes participen cada setmana al Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Torredembarra

Una cinquantena de nens i nenes participen cada setmana al Casal d’Estiu que organitzen la Regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, dirigit per la Fundació Pere Tarrés, i que es du a terme del 6 de juliol al 7 d’agost. Enguany, l’activitat ve marcada per les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19 que ha comportat que s’hagin potenciat les activitats a l’aire lliure.

El casal va dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys. De fet, una de les novetats d’enguany és que s’ha augmentat l’edat per a poder participar-hi, passant dels 12 als 14 anys. També es compta amb dues escoles, l’Antoni Roig i el Molí de Vent, per a mantenir les mesures de distanciament, i es realitzen activitats a Cal Dània (relacionades amb l’agricultura ecològica i iniciatives mediambientals), a la piscina, a la platja, als parcs infantils i es duen a terme excursions pel municipi. El centre d’interès en aquesta edició són els objectius sostenibles, sota el títol “Siguem el canvi que volem al món”. El casal també està adaptat a les necessitats dels infants amb diversitat funcional.

L’horari del casal és de 9 h a 13 h, amb un preu de 25 € per setmana. En cas d’utilitzar el servei d’acollida (de 8 a 9 h i de 13 a 14 h), el preu setmanal s’incrementa en 5 €. També hi ha preu reduït de 15 € a partir del segon germà, famílies monoparentals, famílies nombroses i famílies amb ingressos limitats.

Tot just aquest matí, el regidor de Joventut i Infància, Guillem Pujol; el regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, i la coordinadora de projectes pedagògics de la Fundació Pere Tarrés, Elisa Aielló, han visitat els grups de l’Escola Molí de Vent, on s’han trobat amb la directora del Casal, Itzíar Paños.