El turisme de Setmana Santa s’acosta al 80 % a Torredembarra

Durant tot el cap de setmana, s'han atès més de 350 persones a l'Oficina de Turisme

La Regidoria de Turisme informa que, segons les consultes realitzades als diferents establiments turístics del municipi, l’ocupació mitja aquesta Setmana Santa ha arribat al voltant del 80 %, tot i que alguns allotjaments han arribat al 100% d’ocupació.

Durant tot el cap de setmana de Setmana Santa la seu permanent de l’Oficina de Turisme de la Casona ha estat oberta al públic de dijous a diumenge i s’hi han atès més de 350 persones; principalment turisme familiar, d’aquest un 80% turisme provinent de l’Estat i un 20% internacional. Les consultes realitzades han estat sobre els actes religiosos de la Setmana Santa torrenca, les visites guiades al Far, l’agenda d’activitats de la vila, així com rutes a peu i en bicicleta.

Des de l’Oficina de Turisme, s’ha aprofitat aquesta àmplia afluència de públic per promocionar les activitats previstes per més endavant com el II Festival de Màgia, que se celebrarà a finals d’aquest mes d’abril, el DTapes que se celebrarà de l’11 al 27 de maig, la commemoració i divulgació de la Batalla de 1713 i la campanya anual Ranxets de Torredembarra.