La Policia Local deté un jove com a presumpte autor de diversos robatoris en vivendes

Arran dels escorcolls, els agents van trobar tres vivendes en les quals havien entrat a robar, a més d’un vehicle i diferent material robat preparat

Durant la passada matinada del 5 de desembre la Policia Local va detenir un jove de 19 anys de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de diferents robatoris a trasters i vivendes. Segons fonts policials “no es descarta que aquesta persona, i els seus companys, siguin els mateixos que en les últimes setmanes han forçat altres trasters de la zona”, una investigació que ara està en mans del Mossos d’Esquadra.

La Policia Local va rebre, dimarts al voltant de les 5.50 hores, l’avís d’un veí de Marisol que havia escoltat diversos cops a la porta d’una vivenda del mateix carrer. Fins el lloc dels fets es van desplaçar dues patrulles, les quals van iniciar la recerca d’habitatges forçats. Arran dels escorcolls, els agents van trobar tres vivendes en les quals havien entrat a robar, a més d’un vehicle i diferent material robat preparat.

El resultat va ser la detenció d’aquest jove quan el van trobar a l’interior d’un traster, atès que coincidia amb la descripció oferida pel veí. Va ser traslladat a dependències policials i posteriorment va ser lliurat al cos dels Mossos d’Esquadra per al seu trasllat als jutjats del Vendrell.

Campanya de control del consum d’alcohol i drogues

La Policia Local durà a terme del 13 al 22 de desembre una nova campanya coordinada de control i vigilància de la conducció sota la ingesta de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents. Aquesta, la catorzena del 2017, s’emmarca dins les accions per combatre la indisciplina viària que fixa el Pla de Seguretat per aquest any.

L’objectiu és conscienciar als conductors sobre la perillositat de conduir sota els efectes de l’alcohol i de les drogues, atès que multipliquen el risc de patir un accident de trànsit. D’aquesta forma, durant aquests dies s’incrementaran els controls d’alcoholèmia i de consum de substàncies estupefaents en tot el terme municipal.