Detingut per agredir la seva dona a Torredembarra

L'agressor va llençar-li un got de vidre i la va intentar estrangular

Policia Local de Torredembarra. Foto: cedida

Un home de 68 anys i veí de Rosselló, al Segrià, va ser detingut el passat divendres per la Policia Local de Torredembarra després d’agredir físicament la seva dona, segons informa TarragonaDigital. Pocs minuts abans de la una de la matinada, una veïna del carrer Comtes de Santa Coloma va trucar al cos de seguretat per informar que sentia una forta discussió de parella, tot i que no sabia exactament d’on provenia.

Uns agents es van desplaçar fins al lloc per parlar amb la denunciant, quan es van sentir de nou els crits de la discussió i van poder identificar el domicili on tenia lloc la baralla. Els policies van trucar a la porta, però l’home que va obrir la porta va assegurar que no passava res. Tot i això, els agents van entrar al domicili i van trobar la dona fent gestos als policies demanant ajuda.

Una agent se la van endur per interrogar-la i la víctima va confessar que el seu marit la maltractava des de feia temps. Aquella nit, però, havia begut massa i li havia arribat a llençar un got de vidre que li va provocar un tall i la va agafar pel coll per intentar estrangular-la. Així doncs, la patrulla de la Policia Local va detenir l’home, que es troba a disposició del jutjat del Vendrell.