Detenen un jove per assetjar i amenaçar de mort la seva exparella a Torredembarra

En els darrers dies, la Policia Local de Torredembarra ha realitzat tres detencions més

La Policia Local de Torredembarra va detenir, aquest diumenge 25 de novembre, un jove de 20 anys i veí de Torredembarra per un delicte d’assetjament i amenaces. Els fets van succeir al voltant del migdia quan el pare de la víctima es va presentar a la Comissaria de la Policia per denunciar que la seva filla estava patint assetjament i amenaces de mort per telèfon i que l’exparella d’aquesta l’estava buscant per la població per matar-la. Mentre els agents es trobaven fent la recerca del jove, unes amigues de la víctima els van informar que hi hauria tres joves que estaven per la zona que les havien increpades, buscant l’amiga, ensenyant un ganivet i mencionant que si la trobaven la matarien. Posteriorment es va localitzar el jove, caminant sol i sense portar cap arma blanca a sobre. La Policia Local va procedir a la seva detenció després de verificar la denúncia dels fets a la Comissaria de Mossos d’Esquadra.

Tres detencions més
En els darrers dies, a més, tres intervencions de la Policia Local han tingut com a resultat tres persones detingudes. La primera d’elles es va produir el passat dijous 22 de novembre, a les 11.20 h, gràcies a la identificació per part d’un agent d’una persona en una intervenció anterior. En comprovar les dades, es va detectar que l’individu tenia una ordre internacional urgent de Crida i Recerca del Jutjat 2 de Màlaga per un impagament de prestacions econòmiques familiars. Verificada la vigència de l’ordre per part del Jutjat de Màlaga, es va procedir a la seva detenció i posada a disposició del Jutjat de Guàrdia del Vendrell.

La segona de les detencions es va produir el mateix dijous 22, a les 16.50 h. El detingut, veí de Badalona, per causes que s’estan investigant, hauria amenaçat diversos treballadors de l’obra del carrer de Pere Badia. En un primer moment, el detingut hauria increpat verbalment a diversos treballadors per, posteriorment, segons diversos testimonis, amenaçar-los amb una navalla. Un cop el detingut va observar que els treballadors anaven cap a ell, va sortir corrent en direcció contrària. Gràcies a la col·laboració d’un vianant, van poder interceptar-lo. Tot seguit, agents de servei de la Policia Local es van fer càrrec de la situació amb la seva detenció i posterior posada en llibertat amb càrrecs.

La tercera de les detencions es va produir el matí del dissabte quan, gracies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va poder interceptar un vehicle amb una conducció temerària que posava en risc els usuaris de les vies de circulació.

A les 7 hores i 12 minuts, a través del serveis d’emergències 112, es va rebre una trucada informant que un vehicle estava conduint de manera temerària i que es dirigia cap el municipi de Torredembarra, des de la variant entrant per l’accés de la autopista AP7.

Després d’una persecució policial, la Policia Local va aconseguir detenir-lo. El veí, de la Pobla de Montornès, va donar 0,87 mg/L en la prova d’alcoholèmia. Es dona el cas que l’individu no s’havia tret mai el carnet de conduir. La taxa d’alcoholèmia màxima que s’aplicaria en aquest cas és de 0,15 mg/L. Va estar denunciat per conducció temerària, per conduir sota els efectes de l’alcohol i per no haver obtingut mai el permís de conduir.