Torredembarra presenta novetats a l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de Torredembarra presenta novetats per a aquest curs i a partir del mes d’octubre portarà la música a les llars d’infants municipals en sessions setmanals adreçades a nens de 0 a 2 anys. Aquest servei serà gratuït per a les famílies i s’aplicarà progressivament segons l’edat.

El regidor d’Educació, Jordi Solé, ha explicat que amb aquesta iniciativa es vol fer arribar els ensenyaments de música als més petits, on a més es treballaran aspectes com la memòria, l’oïda, la parla l’atenció, la motricitat, el sentit rítmic, la socialització i l’estimulació afectiva, tot emprant diversos eixos com la veu, el so, el ritme i el joc, que faran despertar les emocions dels infants.

Una altra de les novetats destacades és que a partir d’aquest curs l’Escola de Música disposarà de connexió wifi per als alumnes, fet que facilitarà l’accés als alumnes a informació en línia. Aquesta millora s’afegeix a les que s’han dut a terme darrerament: millora de les aules amb nou mobiliari, maqueta aïllant i aïllament de portes i finestres.

Una altra millora en equipaments educatius municipals, per aquest curs, és la instal·lació d’aire condicionat i bomba de calor a les dependències de l’Escola Municipal d’Adults “Mar de Lletres”.