Recepció a l’Ajuntament de Torredembarra als alumnes i professors europeus que participen en un programa Erasmus+

Les escoles treballaran en l'integració, la inclusió i la protecció social per afrontar la pobresa i l'exclusió social

Un grup d’alumnes i professors de centres educatius europeus, encapçalats per l’Institut Torredembarra, que formen part del programa Erasmus+ amb el projecte “Some but Different” i que des d’ahir i fins al proper 16 de gener seran a la nostra vila, han estat rebuts aquest migdia per l’alcalde, Eduard Rovira; el regidor d’Educació, Jordi Solé; la regidora de Cultura, Núria Batet, i la coordinadora de Llengües Estrangeres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

“Igual però diferent” és un projecte que obre diverses possibilitats per treballar i pensar. L’Estratègia UE 2020 proclama objectius estratègics importants que també es tractaran en aquest projecte. Les escoles treballaran en l’integració, la inclusió i la protecció social per afrontar la pobresa i l’exclusió social. Reduir les taxes d’abandonament escolar és un repte per a tots, així com permetre que els nens visquin amb dignitat.

Els integrants d’aquest projecte, que va del setembre de 2016 al setembre de 2018, a part de l’Institut Torredembarra com a centre coordinador, són els següents centres: Agrupamento de Escolas de São Lourenço -Valongo (Portugal), Holbergskolen – Dianalund (Dinamarca), I.S.I.S.S. E-Mattei – Aversa (Itàlia), Martin-Luther-King Gemamtschule – Ratigen (Alemanya). Durant el projecte es planifiquen diferents activitats per enfortir la competència comunicativa i interactiva en idiomes estrangers utilitzant l’anglès com a llengua de treball.