La Pobla ja prepara el Dia Mundial de l’Activitat Física

El 8 d’abril tindrà lloc una nova edició de la Caminada popular

Un any més, La Pobla de Mafumet s’afegeix a la programació que, arreu del planeta, té lloc amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física. I com de costum, l’Ajuntament pobletà ho fa tot organitzant una nova edició de la seva tradicional Caminada popular. Aquest és un esdeveniment força arrelat al municipi, d’ençà de la creació dels itineraris saludables que transiten pel paisatge urbà i rural del municipi. En aquest sentit, la Caminada popular inclou tres circuits de 3, 5 i 10 quilòmetres, perquè tothom pugui participar-hi en la mesura de les seves possibilitats i de la seva condició física.

Cal recordar que, enguany, la Caminada popular tindrà lloc el diumenge, 8 d’abril. El punt de
concentració dels participants serà el Parc de les Pobles. Un cop reunits els inscrits, se’ls lliurarà una bossa d’avituallament i tindrà lloc un petit acte previ d’escalfament, a fi d’evitar lesions i molèsties físiques entre els participants. Un cop enllestits els preparatius, la Caminada popular donarà inici a les 10 hores. Els interessats a participar-hi ja poden formalitzar la seva inscripció fins al 5 d’abril, a través de dues vies: o bé de manera presencial a l’Ajuntament, els dies laborables i en horari de 10 a 14 h, o bé a través de la pàgina web municipal, www.poblamafumet.cat.

L’any passat, la Caminada popular de La Pobla va assolir una participació rècord superior als 400 assistents, xifra que l’Ajuntament espera repetir en aquesta ocasió, en la qual es comptarà de nou amb el suport i la col·laboració de l’agrupació local de voluntaris de Protecció Civil, que seran els encarregats de garantir el correcte desenvolupament d’una caminada plenament consolidada en el calendari d’activitats populars que al llarg de l’any tenen lloc a La Pobla. Amb aquesta acció, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament pobletà manté el seu compromís de fomentar un estil de vida actiu i sa entre la seva població. Aquesta política municipal es veu completada amb l’organització d’activitats esportives de tota mena i per a tots els nivells: des de la caminada popular al ja consolidat Duatló, passant per la bicicletada popular, campionats de bàsquet, pàdel o futbol sala, sessions d’aquagym i d’aquazumba, així com una àmplia i variada oferta d’activitats que tenen lloc a les instal·lacions esportives municipals.