L’Ajuntament d’Altafulla destina 18.000 euros en ajuda humanitària

Sis organitzacions i associacions sense ànim de lucre es beneficiaran d’aquestes subvencions per tirar endavant diferents projectes solidaris i de cooperació d’arreu del món

L’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat les subvencions que el Consell Sectorial d’Acció Social i Gent Gran ha concedit a diverses Onegés i associacions amb projectes solidaris per aquest any 2019.

Es tracta d’una ajuda de 18.000 euros perquè les oenegés i associacions sense ànim de lucre puguin dur a terme els seus projectes de cooperació en què alguns beneficiaran veïns i veïnes d’Altafulla i Tarragona, i d’altres, que es destinen a programes d’àmbit internacional.

Concretament, en l’àmbit internacional, un total de 750 € aniran destinats a la Fundació Daniel Shah & Núria Toneu per la construcció de deu pous d’aigua potable de bomba manual i de gran profunditat a la població rural de Ramagopalpur a la Índia. I un total de 3.125 € més es destinaran al Projecte Socio-Sanitari a les comunitats rurals de Peten, a Guatemala, que gestiona la Fundació Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En l’àmbit del Camp de Tarragona, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona rebrà un total de 2.000 euros per l’atenció i cura de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat; i en l’àmbit català, es destinaran 1.500 euros per a la Marató de TV3, destinada a les malalties minoritàries.

Ja en l’àmbit més local, Mans per l’acció Solidària d’Altafulla rebrà una ajuda de 4.125 € per desenvolupar els projectes de Teatre Social i Roba de 2a mà, i Càritas Altafulla, serà subvencionada amb 6.500 € per l’acollida i aliments per a persones i famílies més vulnerables.