La Regidoria de Turisme de Torredembarra ofereix visites guiades aquest agost

Les visites són al Castell, al Nucli Antic, al Far i també es fa la ruta dels Indians

La Regidoria de Turisme continua aquest agost amb el calendari de visites guiades, que enguany se centren en tres rutes: Castell i Nucli Antic, ruta dels Indians i visites guiades al Far. Així, el calendari previst per aquest estiu és el que es detalla:

Ruta Castell i Nucli Antic
La visita té el següent recorregut: Castell (Pati del Castell, Sala Lluís d‘Icart, Sala de Juntes -personatges Il·lustres, Sala de Plens), Torre de la Vila, Església de Sant Pere Apòstol i Antic Ajuntament (Pl. Vila).

Els dies són dissabte 11 (visita en castellà), dissabte 18 (visita en català) i dissabte 25 d’agost (visita en castellà). Per altres idiomes o dies de visita, consultar enviant un correu electrònic a turisme@torredembarra.cat (mínim 10 persones). El punt de trobada per iniciar la visita és a la Fundació Pere Badia a les 19.30 h (aproximadament, la visita dura 2 hores). El preu de la visita és de 5 euros (adults) i 3 euros (nens de 3 a 12 anys i jubilats).

Ruta dels Indians
La visita guiada té el següent recorregut: Fundació Pere Badia (claustre), c/ Antoni Roig, Antic Ajuntament (pl. Vila)  i Patronat Antoni Roig (Sala Noble). A més, es fa una parada a l’Antic Ajuntament (pl. de la Vila) on es degustarà cafè cubà (cafè i xocolata)

Els dies són dissabte 11 (visita en castellà), dissabte 18 (visita en català) i dissabte 25 d’agost (visita en castellà). Per altres idiomes o dies de visita, consultar enviant un correu electrònic a turisme@torredembarra.cat (mínim 10 persones). El punt de trobada per iniciar la visita és a la Fundació Pere Badia a les 19:30 h (aproximadament, la visita dura 2 hores). El preu de la visita és de 5 euros (adults) i 3 euros (nens de 3 a 12 anys i jubilats).

Visites al Far
El Far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona. Construït a finals del segle passat, té l’honor de ser el darrer far construït en el segle XX.

Les visites al Far de Torredembarra es poden fer fins a l’11 de setembre amb un preu general de 3 euros (tarifa general) i 1,5 euros (tarifa reduïda pels nens fins a 18 anys i jubilats). Per a més informació de les visites guiades i reserves, es poden fer al web www.turismetorredembarra.cat o al telèfon 977 64 45 80.