La Marxa Solidària de l’Escola l’Antina tindrà lloc el proper 19 de maig

“Respectem els animals. Està a les teves mans. Ajuda’ls!”. Amb aquest lema, l’alumnat de 5è de l’Escola l’Antina i l’Ajuntament de Torredembarra, a través de les regidories d’Educació i d’Esport, organitzen la III Marxa Solidària que enguany destinarà els beneficis a la Protectora d’Animals de Torredembarra i que tindrà lloc el 19 de maig, a partir de les 10.30 h. El motiu és la recaptació de diners per a aquesta entitat torrenca que té com a finalitat ajudar i protegir els animals abandonats cobrint les seves necessitats més bàsiques.

Les inscripcions es poden fer a l’Escola l’Antina, en horari escolar, i a Cicles Ibáñez, en horari comercial, del 2 de maig al 17 de maig. Els infants menors de 3 anys tenen la inscripció gratuïta, per a la resta el preu d’inscripció són 2 euros. També hi haurà l’opció del “dorsal 000” per a aquelles entitats, empreses, institucions, o a títol individual, que vulguin fer alguna aportació diferent (caldrà adreçar-se a l’Escola l’Antina).

Així, el diumenge 19 de maig, a les 10.30 h, des del pati de l’escola, s’ha previst la sortida de la marxa amb un recorregut de 3,7 Km. Cal destacar que la coordinació d’aquesta marxa va a càrrec dels mateixos nens i nenes de 5è de l’Antina i es pretén que sigui un acte festiu i solidari, que compti amb molta participació ciutadana (famílies, entitats, associacions, centres docents,…) del municipi o de qualsevol lloc. Per amenitzar l’arribada dels participants s’ha previst un fi de festa amb inflables, tallers infantils, servei de bar i un concert amb la banda de pop O-xenta’s.