La Biblioteca Mestra Maria Antònia estrena un club de lectura de manga i filosofia

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra estrena el club de lectura de manga i filosofia amb la primera tertúlia literària que tindrà lloc el pròxim 29 de febrer, a les 11.30 h, a la sala d’estudi. Per a estrenar aquest nou club, els primers títols triats són els primers volums de la saga de “Dragon Ball Z” (fins que mor Freezer) i “El héroe de las mil caras” de Joseph Campbell. Les persones interessades ja els poden recollir a la biblioteca. En acabar l’acte, els tertulians s’enduran un altre manga i un altre llibre de filosofia per llegir a casa (la saga “Naruto” i el budisme).

El conductor de les tertúlies serà Christian Suau, educador social amb molta experiència dinamitzant grups juvenils. El club va dirigit especialment a joves a partir de 12 anys i el seu objectiu és fomentar la lectura i l’esperit crític donant valor al manga.

Les tertúlies del club de lectura de manga i filosofia es duran a terme l’últim dissabte de cada mes, a dos quarts de dotze del matí, a la sala d’estudi de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

Altres clubs de lectura de la biblioteca són els infantils, de mestres i els dedicats als adults: de teatre, de novel·la, d’assaig, de poesia a escena i d’anglès. Inscripcions als clubs de lectura: [email protected] o al mateix taulell de la biblioteca.