La 18a Nit de Bruixes d’Altafulla assoleix prop de 10.000 visitants en els dos dies de mostra

Supera així xifres anteriors i l’organització rep bona nota per part dels paradistes

La majoria d’edat de la Nit de Bruixes d’Altafulla s’ha fet notar en l’edició d’enguany on l’organització, a càrrec de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, ha calculat en les prop de 10.000 persones les que han visitat durant dos dies la mostra esotèrica per excel·lència del Camp de Tarragona.

Segons ha assenyalat el coordinador de la mostra, Diego Spano, l’edició d’aquest any ha estat una de les més complertes quant a la programació d’activitats i al mercat esotèric, que ha provocat també un augment de públic. En aquest sentit, el regidor de Turisme, Jaume Sànchez, ha remarcat que la Nit de Bruixes ja forma part d’una de les cites ineludibles al territori “i que la gent la visita perquè ja la coneix”.

El programa de la 18a edició va començar divendres passat amb l’obertura del mercat d’oficis als carrers de la Vila Closa, guarnits per l’ocasió. Les xerrades sobre esoterisme i tarot, les herbes protectores i els amulets a la placeta o l’actuació musical de la plaça del Pou i la xerrada del professor Sebastià d’Arbó de dissabte, abans de la cercavila dels Gegants d’Altafulla, han estat els actes amb més afluència de públic.

Una de les activitats més destacades d’enguany, a banda de les activitats de cada any, ha estat l’espectacle “Màgia per triomfar”, que va fer-se dissabte a la plaça del Pou en el marc del programa Cultural dels Jocs Mediterranis 2018. També el ritual de clausura i el concert de final de temporada del grup Gaià Gospel, al Restaurant Faristol, van omplir tots els seients.

També el Museu Etnogràfic, situat a la Pallisa de l’Era del Senyor, ha acollit una mostra de fotografies sobre bruixes encantadores de l’autor local Joan Casas, que també va rebre una bona resposta del públic.