Gairebé un centenar d’inscrits a les activitats de tardor del nou Espai Jove

Aquest mes d’octubre ha començat el nou programa d’activitats del Nou Espai Jove (PIJ) de la Regidoria de Joventut i ja ha acollit més de 100 inscrits en les activitats habituals del curs.
Anglès, Dibuix Manga, Batucada i Ball Modern han estat les més nombroses i Els Jocs de Taula i Rol que porta a terme l’Associació Metajuego, tot i ser una activitat nova, ha superat les expectatives creades. Degut a l’èxit de la convocatòria, s’ha creat un nou grup d’anglès i s’ha reforçat i augmentat l’activitat de Dibuix Manga.

De les activitats extraordinàries que organitza aquest any el PIJ, cal destacar que una vintena de joves van participar en les activitats de la nit del 31 d’octubre. La propera activitat prevista és la Festa de Cap d’Any amb la Banda Neon i Dj, a la Sala Gran del Casal Municipal. La Regidoria de Joventut lidera la recuperació de la Festa de Cap d’Any amb una proposta no només per a joves sinó per a un públic de totes les edats i amb ambient familiar.

Cal recordar que al PIJ (quinzenalment els dimecres amb cita prèvia) també s’ofereix assessorament laboral i sobre garantia juvenil, una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil.