El carrer de Dalt d’Altafulla quedarà tallat al trànsit els dies 17 i 18 de juny per obres

Els vehicles es desviaran cap al carrer de les Escoles mentre durin els treballs que s’efectuaran de 9h del matí a les 17:30h de la tarda, hora en què s’obrirà de nou a la circulació

El carrer de Dalt d’Altafulla quedarà tallat al trànsit els pròxims dies 17 i 18 de juny a causa de les obres de canalització pel servei de gas que es duran a terme en el número 44 d’aquesta via.

La restricció al trànsit únicament es produirà mentre s’efectuïn els treballs que s’iniciaran a les 9h del matí i finalitzaran a les 17:30h, hora en què es reobrirà la circulació als vehicles. D’aquesta manera, els talls de trànsit no afectaran a les hores d’entrada als col·legis, i es disposaran planxes metàl·liques degudament assegurades a la calçada per facilitar el pas del trànsit rodat quan s’obri la via.

Al llarg d’aquest matí de divendres 14 de juny, l’empresa encarregada de les obres informarà de les afectacions als veïns i les veïnes dels carrers de Dalt, de l’Hostal, Sant Martí, Martí d’Ardenya, la Placeta, del Cup i plaça de l’Església mitjançant circulars.

Mentre durin els treballs en el carrer de Dalt –que estarà degudament senyalitzat, el trànsit es desviarà cap al carrer de les Escoles. Així mateix, també se senyalitzaran els carrers Cantó de la Vila i Mossèn Miquel Amorós els vehicles dels quals es desviaran també cap al carrer de les Escoles.