El 3r Festival de Màgia de Torredembarra reforça la programació infantil i familiar

Tindrà lloc del 26 a 28 d'abril a diferents espais de la vila

Presentació del 3r Festival de Màgia de Torredembarra

Torredembarra es tornarà a capbussar en el món de la màgia amb la tercera edició del seu Festival de Màgia, que tindrà lloc els propers dies 26, 27 i 28 d’abril. La programació s’ha renovat com fa cada any, reforçant especialment la programació infantil i familiar. “Entre les novetats d’enguany trobareu el taller infantil, que serà molt participatiu, perquè els infants puguin aprendre a fer màgia a casa seva”, ha explicat Màgic Jordi, un dels impulsors del festival.

El festival arrancarà divendres 26 amb diverses actuacions gratuïtes d’Alexis Pardo, Màgic Titu i Màgic Jordi a les 18.00 hores a la plaça Mn. Joqauim Boronat i a les 19.00 hores a la plaça de la Font. Dissabte hi haurà el taller familiar d’11.00 a 12.00 hores i un espectacle infantil de 12.30 a 13.00 hores a l’Espai Cultural Sala del Mar. Al vespre, de 19.00 a 21.00 hores, es farà una gala amb mags internacionals al Casal Municipal. Per acabar, diumenge 28 es farà una gala de cloenda des de les 17.30 a les 19.30 al Casal Municipal.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada l’Oficina de Turisme o a la taquilla abans de cada acte. Màgic Titu, un dels altres impulsors del Festival de Màgia, destacava que “tots els artistes tenen un estil molt personalitzat, n’hi ha que han estat premiats arreu del món”. En aquest sentit, Màgic Jordi, remarcava que “estem portant mags de primera línia i reconeguts mundialment. Tots els noms són destacables en moltes branques, com la màgia de prop, l’escapisme o l’il·lusionisme”.