El 23 de novembre arriba el 2n Mercat d’intercanvi i de segona mà

La Regidoria de Sostenibilitat fa una crida a la participació a tothom qui vulgui prendre part en el 2n Mercat d’intercanvi i de segona mà que organitza, el proper dissabte 23 de novembre, amb la col·laboració de GEPEC-Ecologistes de Catalunya, l’Associació Mediambiental La Sínia, el GETE-Ecologistes en Acció i l’Agència de Residus de Catalunya.

Els voltants de Cal Bofill acolliran, de 10 a 14 h, tallers i exposicions, entre d’altres activitats, així com la possibilitat de donar una nova vida a molts productes en les paradetes que s’hi instal·laran. Per a informació o reserva de paradeta, cal enviar un correu electrònic a natura@riugaia.cat o per telèfon al 640 55 09 75.

Aquesta activitat és l’acte central a Torredembarra de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que també inclou del 18 al 22 de novembre, tallers de reducció d’envasos i d’embolcalls i promoció de l’ús de les cantimplores dirigits als cursos de 3r i 4t de primària de totes les escoles del municipi. La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.