Ciutadans (Cs) Torredembarra proposarà un canvi d’imatge de la Plaça Catalunya

· Toni Cruz (Cs) explica que “la iniciativa és una demanda pels veïns” a més d’una “necessitat si Torredembarra vol ostentar la categoria de 'Violes Florides'”

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Torredembarra proposarà un canvi d’imatge de la Plaça Catalunya al ple ordinari de juny. Així ho ha anunciat, Toni Cruz, el portaveu de Cs a l’Ajuntament que ha explicat que “són diversos els veïns que en els darrers mesos han fet arribar al grup municipal les diferents queixes per donar un nou aspecte a la zona”.

Cruz ha explicat que en una visita a la zona, s’ha detectat “el deteriorament de les voreres, la falta d’il·luminació, la poca senyalització viària o la manca d’enjardinament floral de la plaça”. És per això que “Ciutadans presentarà una moció aquest divendres per condicionar la zona de la Plaça Catalunya i per donar-li una nova imatge que garanteixi la igualtat en inversions i prestacions municipals en tots els barris de Torredembarra”.

Finalment, el portaveu municipal de Cs ha matisat que “Torredembarra ostenta la categoria de ‘Violes Florides’ i això es tradueix en l’important per garantir aquest espai de convivència en condicions òptimes”. Tanmateix, Cs també exigirà que s’executi la seva proposta presentada en l’anterior ple, per tal de dinamitzar la zona comercial de la Plaça Catalunya.