Arrenca la Festa Major del Quadre de Santa Rosalia de Torredembarra

Les activitats de la Festa del Quadre començaran aquest any el dissabte 8 de juliol

Torredembarra celebra cada 15 de juliol la seva festa major petita en honor de Santa Rosalia, patrona de la vila. La llegenda local explica que el quadre d’aquesta santa va salvar de la pesta a la població durant l’epidèmia de l’any 1640. Amb motiu d’agraïment, es celebra una processó que porta el quadre de Santa Rosalia pels carrers més cèntrics de Torredembarra.

Les activitats de la Festa del Quadre començaran aquest any el dissabte 8 de juliol i la majoria d’elles tenen lloc pels carrers del nucli antic. Al llarg de nou dies, es programen tot tipus d’actuacions teatrals, concerts, cercaviles, un correfoc, activitats infantils i una diada castellera. La festa finalitza el dia 16 de juliol amb la Processó marítima de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors i que es celebra a Baix a Mar, i es clourà amb el Concert Simfònic a càrrec de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya (JOFCAT), a la plaça del Castell.

Podeu consultar aquí totes les activitats de la Festa del Quadre de Santa Rosalia de Torredembarra al web de l’Ajuntament de la vila.