Altafulla obre les preinscripcions per participar en la 20a edició de la Nit de Bruixes

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Natalia Sanz, ha obert el període de les preinscripcions per als paradistes que estiguin interessats en participar-hi.

La data límit per presentar la sol·licitud és el 10 de maig i s’ha de tramitar a través del correu electrònic nbarba@altafulla.altanet.org . Tots els candidats i les candidates han d’estar al corrent de pagament de la seguretat social corresponent o estar donats d’alta a Hisenda, i disposar del formulari 036 o 037. Les places estan limitades. També es pot contactar telefònicament amb l’organització mitjançant l’Oficina de Turisme, al número de telèfon 977651426.

Coincidint amb la celebració del 20è aniversari, la regidora de Turisme ha avançat que enguany es prioritzarà aquelles parades que dediquin especial atenció als remeis i productes naturals. D’aquesta manera es vol recuperar la figura de la bruixa com a dona sàvia, sanadora i coneixedora de les plantes i l’entorn natural amb l’objectiu de posar en valor aquesta altra part “no tan fosca” que persegueix aquesta vintena edició.

La mostra també oferirà conferències i espectacles entorn de l’esoterisme i el misticisme. Per tornar als orígens, es comptarà amb qui va ser l’impulsor de la mostra, l’altafullenc Joan Carnicer, i també, amb els responsables de l’Hort de la Sínia.