Altafulla encendrà l’enllumenat de Nadal oficialment aquest dimecres 5 de desembre

S’han instal·lat una setantena repartits per tot el municipi i s’han adquirit nous conjunts per la il·luminació del Castell

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla activarà l’enllumenat de Nadal oficialment a tot el municipi aquest dimecres 5 de desembre, i romandrà obert fins passat el Dia de Reis. Aquest any s’han instal·lat una setantena d’elements decoratius, dots amb tecnologia led. Aquests elements s’han instal·lat principalment al nucli històric de la vila, i també als barris de Brises del Mar, Els Munts, Barri Marítim, Sant Antoni, Robert, i Ronda d’Altafulla. La Brigada Municipal ha estat l’encarregada d’instal·lar els elements nadalencs a tot el municipi. La novetat més destacada d’enguany és la instal·lació de quatre noves estrelles i cablejat lumínic nou al Castell dels Montserrat.

Paral·lelament, la regidoria de Festes ja ho té tot a punt per la Fira de Nadal d’Altafulla, que enguany, se celebrarà del 7 al 9 de desembre a la plaça de l’Església. Durant les jornades del divendres i el dissabte, l’horari d’obertura de la mostra serà de 18 a 21h, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11h a 14h. Hi participaran més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs.

Més enllà de la fira, la mostra compta amb diferents activitats en què destaca especialment l’animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, a càrrec de l’Ateneu de Dones d’Altafulla, que tindrà lloc el divendres 7 a les 19:00h; la Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Nous Rebrots, dissabte 8 a les 19:30h; el taller de manualitats del Col·lectiu d’Artesans, que es desenvoluparà el diumenge 9, d’11 a 14h, i les Nadales, interpretades pel Grup d’Arpes de la nova Associació d’Arpistes d’Altafulla, també el diumenge 9, a les 12:30h.

La Fira de Nadal està organitzada per les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, i compta amb la col·laboració de l’Ateneu de Dones, la Coral Nous Rebrots, el Col·lectiu d’Artesans i l’Associació d’Arpistes d’Altafulla.