Altafulla encendrà l’enllumenat de Nadal aquest divendres

Al mateix temps també s’inaugurarà la primera edició del Pessebre de l’Ajuntament

Divendres 13 de desembre, a les 18:00h a la plaça del Pou, s’encendrà oficialment l’enllumenat de Nadal als carrers i les places d’Altafulla. Enguany hi haurà una setantena de motius de diferent tipus que guarniran les principals vies i espais del municipi com l’Avinguda Marquès de Tamarit, la Via Augusta i la Ronda d’Altafulla, entre d’altres.

El nucli històric de la vila serà la zona que concentrarà més enllumenat nadalenc amb la intenció de fer més visible el motiu de les festes nadalenques tenint en compte el recorregut per on transcorrerà la Cavalcada de Reis, tal i com ha assenyalat el regidor de Festes, Àlex Cañas. Precisament, les avingudes de Via Augusta, Ronda i Marquès de Tamarit seran les vies que conformaran el recorregut de Ses Majestats.

Com és tradicional, s’ha instal·lat l’Arbre de Nadal i el Tió a la plaça del Pou. Una de les novetats d’enguany va ser l’activitat “Anem a buscar el Tió”,0 que es va celebrar el passat diumenge 8 de desembre, on desenes de nens i nenes el van acabar trobant a l’entorn de la muntanya de Sant Antoni per traslladar-lo a la plaça del Pou.

Simultàniament a l’encesa de llums, també s’inaugurarà la primera edició del Pessebre de l’Ajuntament, que gràcies als Amics del Pessebre d’Altafulla, s’ha recuperat i s’ha instal·lat al vestíbul del consistori.