Altafulla compta ja amb els senyals de l’AP-7 a la rotonda Altafulla/Torredembarra

L'objectiu d'aquest desviament és descongestionar la rotonda

La rotonda del vial del servei d’Altafulla ja compta amb senyals d’accés a l’AP-7. Amb aquest desviament es vol descongestionar la rotonda, utilitzada per molts vehicles (sobretot camions) que sortien de l’autopista per aquest accés per reduir el preu de l’AP-7 per anar a Barcelona des de Tarragona.

Amb aquest desviament, s’aconseguiria que la rotonda no tingués tant de trànsit i que aquest només fos trànsit local. Encara que es desconeix com funcionarà exactament aquest desviament, des de l’Ajuntament d’Altafulla expliquen que segurament es tallarà la rotonda per una part, per tal que la gent no pugui fer la rotonda sencera.

Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla, assegura que “el fet que hagin posat els senyals significa que s’han posat les piles i que les coses tiraran cap endavant”. De moment, encara es desconeix quan començaran les obres però tot apunta que no serà fins a l’any 2019 perquè el ministeri de Foment encara hi està treballant. Des de l’Ajuntament d’Altafulla s’espera que el treball “sigui imminent”.